FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€160
Gul gazpacho med örtrostade surdegskrutonger
€160
halv
/
€165 hel
/
€235
Vit sparris med rökt lax och champagnesås
halv
/
€165 hel
/
€235
€165
Göstartar med jalapenogrädde, örtolja och picklad silverlök
€165
€190
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€190
VARMRÄTTER
€295
Ångad röding med ramslökssås, potatispuré, sockerärtor och rödbetschips
€295
€310
Halstrad abborre med grön sparris, rostad färskpotatis, dill-och citronsmör toppad med löjrom
€310
€295
Kalvytterfilé med grillad citron, kapris, spenat, parmesan och rostad färskpotatis
€295
€280
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€280
€280
Dragon och-dijonmarinerad majskyckling med tomat och örtrisotto toppad med rostade pinjenötter
€280
€310
Rådjursinnanlår med schalottenlökskräm, sötsur rödvinssky, smörslungade bönor och potatiskaka
€310
€275
Mini-quiche med primörer provencale samt rostad fetaost och pinjenötter
€275
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€90
Fransk chokladmousse
€90
€90
Citronbrûlée
€90
€125
Vaniljkokta rabarber med gräddfilsglass och havrekrisp
€125
€110
Chokladtårta med mocca ganache, vaniljglass och apelsinkolasås
€110
€130
Två ostar
€130
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
1:Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
455
2:Gåsleverterrine
Ångad Röding
Citronbrûlée
560
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2