FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€165
Burrata med marinerade tomater, balsamicopärlor och rostad brioche
€165
€175
Asiatisk råraka med bifftartar och syltad chili
€175
€180
Kammusslor med pistou, citron och rostad baguette
€180
€195
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€195
VARMRÄTTER
€300
Ångad röding med grönärtspuré, hasselbackspotatis, löjrom och champagnesås
€300
€315
Ugnsbakad hälleflundra med palsternackspuré, smörbakad majrova, glasört och musselsås
€315
€300
Kalvmedaljonger med grillat oliv-och jalapenosmör, smashed potatis med parmesan
€300
€290
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€290
€290
Sobrasadamarinerad kyckling med patatas bravas, grillad paprikasås och citronmajonnäs
€290
€315
Rådjursinnanlår med madeirasås, rotselleripuré, bakad spetskål, pancetta och frystorkade lingon
€315
€290
Friterad fetaost med ljummen pärlcouscoussallad, sparris, cocktailtomater och citron-och honungsvinaigrette
€290
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€95
Fransk chokladmousse
€95
€95
Karamellbrûlée
€95
€145
Madeleinebakelse med vaniljgrädde, rabarbersirap och torkade rabarber
€145
€140
Vispad hasselnötsmousse med rostad vit choklad och marinerade bär
€140
€140
Två ostar
€140
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
1:Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
470
2:Gåsleverterrine
Ångad röding
Karamellbrûlée
575
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2