FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€175
Creme Ninon med fröknäcke, löjrom och gräddfil
€175
€180
Tunnskivad helstekt kalvfilé med chimichurru och friterad rotfruktsjulienne
€180
€180
Rödbetsgravad lax med citronkräm. dillolja och rågkrisp
€180
€170
Gratinerade sniglar provencale
€170
€195
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€195
VARMRÄTTER
€300
Ångad röding med dillslungad gurka, löjrom, citron-beurre blac och potatispuré
€300
€310
Smörbakad hälleflundra med mandelpotatis, toppad med gubbröra, brynt smör och krispig kavring
€310
€295
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med gryére, rouille och rostad baguette
€295
€290
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€290
€285
Boeuf bourguignon med potatispuré
€285
€315
Rådjursinnanlår med stuvad grönkål, rostade rotfrukter, svampknyte och madeirasås
€315
€290
Tryffelrisotto med smörstekt ostronskivling, smulad västerbottenost och pinjenötter
€290
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€98
Fransk chokladmousse
€98
€98
Crème brûlée
€98
€145
Pumpacheesecake med kvittenkompott, yuzugelé och kokoskrisp
€145
Karamelliserat apelsinflan med saffranglass toppad med mandlar
150
€140
Två ostar
€140
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
1:Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
470
2:Gåsleverterrine
Bouillabaisse
Crème brûlée
575
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2