FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€175
Ceviche på gös med passionfrukt
€175
halv
/
€180 hel
/
€280
Kantarelltoast på brioche "fattiga riddare"
halv
/
€180 hel
/
€280
€175
Biffcarpaccio med rostad vitlökskräm, friterad kapris, picklade lingon-och rödlök toppad med gammelknas
€175
€195
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€195
VARMRÄTTER
€300
Ångad röding med dill beurre blanc, palsternackspuré, sauterad spenat och löjrom
€300
€315
Misobakad gös med potatispuré, brynt citronsmör, krispig fänkål, friterad kapris och forellrom
€315
€295
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med gryére, rouille och rostad baguette
€295
€290
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€290
€290
Ölbräserad kycklinglårfilé med merguez, broccoli, pommes gaufrettes och timjansky
€290
€315
Vildandsbröst med potatiskaka, blomkålspuré, schalottenlöksfrästa kantareller, vinbärsgelé och rödvinsås
€315
€290
Potatiskroketter fyllda med västerbottenost och svamp, serveras med sauterad spenat, kantareller och het äppelchutney
€290
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€95
Fransk chokladmousse
€95
€95
Apelsinbrûlée
€95
€140
Äppelparfait med äppelkompott, limecurd och karamelliserade hasselnötter
€140
Baskisk cheesecake med hjortronkompott
145
€140
Två ostar
€140
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
1:Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
470
2:Gåsleverterrine
Bouillabaisse
Apelsinbrûlée
575
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2