FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€170
Nässelsoppa med pocherat ägg och smetana
€170
€180
Vit sparris med kallrökt lax, champagnesås och forellrom
€180
€175
Portvinsgravad ryggbiff med smulad gammelknas, valnötter och chimichurri
€175
€195
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€195
VARMRÄTTER
€295
Halstrad röding med ramslökssås, potatispuré, rostad gulbeta och picklad fänkål
€295
€310
Ångad rödtunga med hummersås, palsternackspuré och dillslungad gurka
€310
€285
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med rouille, gryère och rostad baguette
€285
€285
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€285
€295
Citron-och örtmarinerad majskyckling med rostade vårprimörer, jalapenosmör och rödvinssky
€295
€310
Vildsvinsytterfilé med tryffelsky, haricots verts, schalottenlökspuré och pommes dauphine
€310
€285
Gnocchi Parisienne med grön sparris, picklad rödbetsbrunoise, riven comtè och salvia-och mandelsmör
€285
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€95
Fransk chokladmousse
€95
€95
Crème brûlée
€95
€135
Karamelliserad ananas med chokladsås och kokosglass
€135
€125
Vaniljparfait med hallonmousse och seg mandelbotten
€125
€135
Två ostar
€135
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
1:Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
465
2:Gåsleverterrine
Bouillabaisse
Crème brûlée
565
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2