FÖRÄTTER
€98
Avokado vinaigrette
€98
€98
Tomatsallad
€98
€175
Ceviche på gös med passionfrukt
€175
€170
Fransk löksoppa med gryéretoast
€170
€175
Öjebytoast toppad med löjrom
€175
€180
Råbiff med dijonnaise, gravad äggula och jordärtkockschips
€180
€170
Gratinerade sniglar provencale
€170
€195
Gåsleverterrine från Rougié med fikonmarmelad och rostad baguette
€195
VARMRÄTTER
€300
Ångad röding med sandefjordsås, pommes duchesse och grönärtspuré
€300
€310
Lättpanerad abborre med skaldjursrisotto, beurre blanc och grillad citron
€310
€295
Bouillabaisse, fisk-och skaldjursgryta, serveras med gryére, rouille och rostad baguette
€295
€290
Steak Minute, béarnaise och pommes frites
€290
€290
Senapsmarinerat majskycklingbröst med sauce Robert, picklad pumpa och pumpa beignet
€290
€315
Reninnanlår med rostad spetskål, jordärtkockspuré, haricots verts, lingon, och tryffelsky
€315
€290
Fylld grillad aubergine med blomkåls-harissa. Serveras med fetaostkräm och rostade pinjenötter
€290
DESSERTER
€50
Tapirs glass/sorbet
€50
€95
Fransk chokladmousse
€95
€95
Limebrûlée
€95
€140
Mandelkaka med kardemumma, äppelglass och rostad vit choklad
€140
Eclaires fyllda med karamell cremaux samt chokladkräm toppade med valnötter och apelsincoulis
145
€140
Två ostar
€140
€30
/
st
Chokladkola
€30
/
st
€30
/
st
Chokladpralin
€30
/
st
Vid allergi, fråga personalen.
MENYER
1:Avokado vinaigrette
Steak Minute
Chokladmousse
470
2:Gåsleverterrine
Bouillabaisse
Limebrûlée
575
Early bird 17-18/Late bird 21-22
TISDAG-FREDAG
15% På Meny 1 & 2